Reeks intensieve themadagen 2019@Genk

admin nieuws, themadag Leave a Comment

Ter navolging van onze basisvorming ‘Clownerie in de geriatrie’ organiseren wij in 2019 vijf themadagen. In 2018 organiseerden wij deze in Gent, wegens succes hernemen we de reeks maar nu te Genk. 

Themadag I: ‘Dementie & clownerie’: Maandag 18 februari 2019
De keuze voor de clown bij personen met dementie is een bewuste keuze. In deze vorming maak je kennis met de theorie van Demiclowns vzw. Het waarom van clownerie in de geriatrie

Themadag II + III: ‘Ontwikkelen van jouw clownspersonage’: Maandag 18 maart + 29 april 2019
Een clown bij de persoon met dementie is niet zomaar een clown. In deze vorming ga je op zoek naar een clown die passend is bij jou én afgestemd is op de doelgroep personen met dementie. Een leuke verrassende, intensieve en inspirerende zoektocht.

Themadag IV: ‘Passiviteit en agressiviteit’: Maandag 20 mei 2019
In de dagelijkse omgang met personen met dementie krijgen we te maken met gedrag dat niet voor de hand liggend is. Wat kan de clown ons leren om hiermee om te gaan? In deze vorming staan we stil bij agressief en passief gedrag van bewoners en hoe hiermee om te gaan.

Themadag V: ‘ Een clownsduo in jou WZC, hoe begin je er aan?’: Maandag 17 juni 2019
Lijkt een clownsduo in jou wzc een goed idee? Maar weet je niet waar te beginnen? Dan is deze vorming iets voor jou! We geven je tools en tricks om een vliegende start te maken.

 

Praktisch

Waar: ‘De Ontdekking’ Stadsplein 3,  Genk. Vlakbij station Genk. 

Wanneer: steeds van 10u- 16u 

Prijs: Je schrijft in voor het VOLLEDIGE PARCOURS, dit kost slechts €450

Verder info: 0483/29.04.86 of mail info@demiclowns.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.